Locatie KrachtVaardig 64B. (foto: Skip design)
Locatie KrachtVaardig 64B. (foto: Skip design)

Werken op maat

bij KrachtVaardig 64B

GENDT - Op vrijdag 2 oktober wordt om 16:00 uur de nieuwe locatie van KrachtVaardig op een feestelijke (maar corona-proof) in Gendt geopend.


De bezoekers van KrachtVaardig 64B worden uitgedaagd om hun talenten en vaardigheden (verder) te ontwikkelen binnen een kleinschalige en gezellige omgeving ondersteund door zorgprofessionals.

Bij 64B draait het om een op en en eerlijke benadering waarin ruimte is voor ieders eigenheid, talent en vraag.

"De opening is in verband met de corona alleen voor genodigden, maar mocht u enthousiast geworden zijn en een kijkje willen nemen, of wilt u zich als vrijwilliger aanmelden, neem contact met ons op."

KrachtVaardig 64B, Dorpstraat 64B, Gendt; Info@krachtvaardig.nl, www.krachtvaardig.nl

Koor feelin'good uit Huissen en Rabo Clubsupport

HUISSEN - Het is dit jaar stil rond het koor Feelin’Good uit Huissen door de Covid-19. Hierdoor zijn er geen repetities en geen optredens! "Ook al kunnen we dit jaar onze muzikale stem niet laten horen, jullie support hebben we hard nodig!"


"We mogen namelijk dit jaar weer mee doen met de Rabo Clubsupport. Als je lid bent van de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, breng dan je stem uit op het koor Feelin’Good uit Huissen! De stemperiode loopt van 5 - 25 oktober. Wij zouden dit zeer op prijs stellen."