Training. (foto: Maarten Nijenhuis)
Training. (foto: Maarten Nijenhuis) Maarten Nijenhuis

Flitsende start competitie voor TTV Essentia

BEMMEL - TTV Essentia uit Bemmel heeft een flitsende start gehad in de competitie. Het eerste team wist beide wedstrijden met 5-4 winnend af te sluiten en draait daardoor mee in de top van de 3e klasse.


Robin Peperkamp, Sam Weima, Thijs Stalpers, Piet Rijsemus en Jorn Sanders legden de ervaren tegenstanders het vuur aan de schenen.
Ook het tweede team, Ton Wannet, Marcel Janssen, Eddy Meeuwissen en Ingrid Paffen, weet hoe het een wedstrijd kan winnen. Door een 5-4 en 7-3 overwinning staan ze op een prachtige derde plaats met een straatlengte voorsprong op de nummer 4. Dit belooft een prachtig seizoen te worden.

Om dit succes op de lange termijn te kunnen blijven behalen doet de vereniging mee aan de Rabo ClubSupport-actie. Als lid van de Rabobank kunt u een stem uitbrengen op Tafeltennisvereniging Essentia. Dit kan door in te loggen in de Rabo-app of op de Rabo-website. Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport.
TTV Essentia wil de bijdragen vanuit de Rabo Clubsupport actie inzetten voor de aanschaf van nieuwe tafeltennistafels (de huidige zijn meer dan twintig jaar oud) èn voor investering in tafeltennislessen aan scholieren als ondersteuning aan de werving en behoud van jeugd voor de tafeltennissport. De stemperiode loopt tot 25 oktober.

"Ook zin om een balletje te komen spelen? U bent van harte welkom op een vrijdagavond (senioren vanaf 20.15 uur) of dinsdagmiddag (55+ers vanaf 14.00 uur) in De Schaapskooi in Bemmel. De jeugd speelt op vrijdagavond om 18.15 uur (beginners) en om 19.15 uur (gevorderden).