Dames Platform Huissen. (foto: Hans Geene)
Dames Platform Huissen. (foto: Hans Geene)

Ook Dames Platform Huissen doet mee

HUISSEN - De Rabo ClubSupport komt er weer aan. En ook het Dames Platform Huissen doet weer graag mee. "Wilt u deze vereniging steunen ga dan naar rabobank.nl/clubsupport. Bent u lid van de Rabobank dan kunt u een of twee stemmen uitbrengen in de periode van 5 - 25 oktober."

"Wij zijn een gezellige damesvereniging die eens per maand bijeen komt. Wij organiseren leuke, creatieve, educatieve en informatieve avonden voor de wat oudere dames. De avonden worden druk bezocht en is voor de meesten leden een avondje uit. De gasten die wij voor een avond uitnodigen brengen natuurlijk kosten met zich mee, dus is een extra centje van harte welkom in onze clubkas. Normaal beginnen we het seizoen in september, maar door corona hebben we de openingsavond verplaatst naar januari 2021. Nu het virus weer oplaait zullen we misschien onze planning weer bij moeten stellen wat erg jammer zou zijn maar we willen natuurlijk geen risico nemen.

Wilt u meer info van wat we zoal doen neem dan een kijkje op onze website of FB pagina: www.dph-huissen.nl."

Ook uw bericht in de krant?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik u eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Als u uw bericht ook in andere regio's geplaatst wilt hebben, kunt u dit aangeven bij 'Opmerkingen'. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen'. Uiteraard kunt u er een foto aan toe voegen. (Geen flyer of poster, die wordt helaas niet geplaatst). Heeft u vragen of hulp nodig bij het online insturen? Belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u uiteraard graag verder.