Taekwon-Do Bemmel.
Taekwon-Do Bemmel.

Taekwon-Do op de Posbank

BEMMEL - Taekwon-Do Academie Gelderland heeft het afgelopen seizoen stil gestaan bij het vijftigjarig jubileum van de club.


Meteen na de introductie van de zelfverdedigingskunst uit Korea eind jaren '60 is er in Bemmel begonnen met trainen.

Met achttien zwarte banders heeft de club een groot aantal specialisten in huis. Deze hebben recent in het jubileum jaar een fantastische training op de Posbank gehad. Waarbij men zowel lichaam als geest heeft getraind. De zwarte band staat voor rijpheid en vaardigheid in de kunst. Meer informatie staat op www.tagelderland.nl.

Winst voor Hutaf 4, 5 en 6 in de najaarscompetitie

HUISSEN - Hutaf 1 moest ditmaal op bezoek bij Hilversum 2 en hebben met 6-4 verloren. Deze zaterdag wist Sam twee wedstrijden te winnen en Anne voegde met haar winst ook een punt toe. Stijn speelde voor het eerst Landelijk A en deed het erg goed. Hij wist zijn eerste punt in deze competitie te pakken!


Hutaf 2 speelde dit keer met een volledige damesopstelling tegen TVO 1 met de spelers Isa, Jowen en Britt. Een van de spelers van TVO moest wegens blessure stoppen en hierdoor kreeg Hutaf 2 automatisch drie punten. Het laatste punt werd gewonnen door Jowen en hierdoor verloor Hutaf met 6-4.

Voor Hutaf 3 was het de eerste wedstrijd van het seizoen en zij speelden gelijk tegen ONI 2. Sophie heeft haar drie wedstrijden weten te winnen en Duco voegde daarbij nog twee punten toe. Hutaf 4 ging op bezoek bij Treffers (A) 4. Deze keer mocht Juul invallen en liet zijn kwaliteiten zien; hij won twee van de vier partijen en daarbij twee keer de dubbel samen met Isabel. Isabel was in goede vorm en won al haar vier partijen! Hutaf 5 kreeg in ’t Koelhuis GTTC Groesbeek op bezoek. Zij wonnen deze wedstrijd met 2-8 en staan na de tweede ronde op een gedeeld eerste plaats met Cevelum! Hutaf 6 heeft goede zaken gedaan tegen Zevenaar 4. Ze hebben de wedstrijd weten te winnen met 10-0! Pim, Thijmen en Jesse wisten al hun wedstrijden te winnen en staan nu ook bovenaan!

"Lijkt het jou ook leuk om een keer te tafeltennissen? Kom dan een keer mee training op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur, Koelhuisstraat 3 in Huissen."