Hulp gezocht voor collecte Alzheimer Nederland

BEMMEL - De jaarlijkse collecteweek (van 1 - 7 november) is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Dan halen vrijwillige collectanten geld op voor een toekomst zonder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers.


Collecteren kan in deze tijd op een veilige manier omdat je 1.5 meter afstand kan houden en omdat men contactloos geld kan doneren met iDEAL-QR. "We zijn al begonnen met de voorbereidingen omdat wij er naar streven om bij iedere voordeur in Bemmel gecollecteerd te hebben. Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Heb je wat tijd over voor dit enorm goede doel? Offer jij je wandelavondje op om samen met je vriendin te gaan collecteren? Heb je een middag vrij en ga je samen met je zoon of dochter collecteren? Heb je een leuke actie bedacht en kunnen we daar een collectebus gaan inzetten? Mag de collectebus bij jou op het werk staan omdat daar veel mensen langs komen die wellicht een donatie willen doen? Mail of app mij dan! Samen kijken we naar de meest geschikte (en nog vrije) straat of wijk. Jij bepaalt de dag en de tijd. Laten we dit samen doen", aldus Bianca van Brandenburg
coƶrdinator collecte Alzheimer Bemmel, mede namens Miriam Spanjers en Daniƫlle Kuijpers. Meer info: 06 83212345.