Repetitie Jubilate. (foto: Annemiek)
Repetitie Jubilate. (foto: Annemiek)

Jubilate weer actief

GENDT - Gemengd koor Jubilate is op een verantwoorde manier weer begonnen met de wekelijkse repetities op dinsdagavond in De Leemhof.


Alle bekende maatregelen worden in acht genomen. Bovendien is op professionele wijze de luchtkwaliteit in de repetitieruimte gemeten en deze voldoet ruimschoots aan de gestelde eisen. De leden van het koor genieten ervan om na een lange, gedwongen pauze weer te kunnen zingen en elkaar weer in levende lijve te kunnen zien.

Jubilate heeft zich gemeld om deel te nemen aan de Rabo Clubsupport Actie. "Bent u lid van de Rabobank dan waarderen wij het zeer, als u uw stem uitbrengt op ons koor. Deze financiele steun kunnen wij goed gebruiken. Ook bij Albert Heijn kunt u ons een steuntje in de rug geven. Vanaf week 45 - 48 mogen wij gebruik maken van de statiegeld-actie. Van harte aanbevolen!"

Wat betreft de zang-activiteiten: de korenavond die gepland stond op 17 oktober kan helaas in deze corona-tijd niet doorgaan.

"Tijdens de repetities studeren wij ook enkele nieuwe kerstliederen in, waaronder een heel mooi Zweeds nummer. We willen u dit lied - en natuurlijk ook nummers uit het bestaande repertoire - heel graag laten horen. Of dat gaat lukken in december? Dat staat in de sterren."