Afbeelding

VV Angeren

ANGEREN - "Jammer weer gaat de avond van John Kuster over een visuele handicap, niet door vanwege de corona regels."


"Maar we houden de avond nog tegoed. Denken jullie nog wel aan het stemmen? Op VV Angeren voor de Rabo Clubsupport-actie."

Aanpassingen activiteiten SWL

LINGEWAARD - Helaas dwingen de huidige coronamaatregelen Stichting Welzijn Lingewaard ertoe, om bepaalde activiteiten te schrappen. Waar mogelijk wordt digitaal gewerkt en voor groepen groter dan negen personen wordt voor de komende weken naar alternatieve ruimtes gezocht.


Eetactiviteiten. De volgende activiteiten kunnen wel doorgaan: afhaal Sonja op maandag, Willems eten op donderdag in Bemmel. Aanmelden als voorheen via het Meldpunt SWL 088 2552555.

Daarnaast gaat Samen Eten Gendt in Providentia ook gewoon door. De start hiervan is maandag 8 oktober en de eerstvolgende maandag 12 oktober. Aanmelden hiervoor via Regina 0481 421548. Maximaal twaalf personen.

Alle overige eetactiviteiten zijn tot nader order gestopt. Zo kunnen mensen niet meer aanschuiven in Bemmel bij Willems eten; hun maaltijden worden als voorheen bezorgd. SWL neemt het dringende advies over van de regering om bij activiteiten binnen mondkapjes te gebruiken.


Overige activiteiten
Het Repaircafé gaat door op zaterdag 10 oktober, maar uitsluitend op aanmelding: vrijdag 9 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur via het SWL Meldpunt. Wat betreft de ParticipatiePunten: iedereen die een vraag heeft, kan het Meldpunt SWL bellen: 088 2552555. Voor Gendt geldt een apart nummer: 06 82468221 van maandag tot en met woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook de koffieochtend in Bemmel vindt gewoon plaats op maandagochtend. De Kledingruilwinkel in Haalderen en Goed Spul in Gendt geldt gezichtsbescherming voor personeel, met een maximaal aantal klanten in de winkel. Meer info staat op https://www.facebook.com/welzijnlingewaard en swlingewaard.nl.