Verjaardagsverrassing voor de leden van het middenkoor InVoice.
Verjaardagsverrassing voor de leden van het middenkoor InVoice.

InVoice dertig jaar jong

LINGEWAARD - Het gemengd koor InVoice hoopte in september haar dertigjarig jubileum te vieren, maar het coronavirus gooide roet in het eten.


Het koor werd in 1990 opgericht als gezinskoor in de toenmalige Donatusparochie in Bemmel. In de loop der tijd transformeerde het tot middenkoor. Al die jaren heeft het koor met veel plezier talrijke vieringen in verschillende kerken verzorgd. Het streven naar kwaliteit staat hoog in het vaandel en onder leiding van de huidige dirigent en pianist Eugène Ceulemans heeft het koor daar regelmatig in de Levensbronparochie in de Maria Magdalenaparochie blijk van gegeven.


Invoice was van plan om op 19 september een feestelijke viering te verzorgen in de kerk van Haalderen, maar helaas was het niet mogelijk om als koor dit jubileum luister bij te zetten. We zijn echter vast van plan om, als de situatie het weer toelaat, de parochie te vergasten op een mooie verlate jubileumviering. Laten we hopen dat dat binnen niet al te lange tijd weer kan.


Helemaal onopgemerkt is het feest niet voorbijgegaan. Het bestuur heeft alle leden verrast met een taartje en drankje en heeft dat bij iedereen thuis coronaproof afgeleverd. Bijgevoegde foto laat de verraste reacties van de leden zien.
Invoice staat te popelen om weer van zich te laten horen. Medio november gaan kleine cantorgroepjes weer vieringen muzikaal ondersteunen in afwachting van betere tijden.