Spelmoment Dames 1 - Heyendaal 5. (foto: Milou Rikken)
Spelmoment Dames 1 - Heyendaal 5. (foto: Milou Rikken)

Geslaagde digitale

vergadering bij Tweestroom!

GENDT - De 15e Algemene Ledenvergadering (ALV) bij Tweestroom op 25 september jongstleden mag zeer geslaagd genoemd worden. Het was een digitale vergadering waarvoor de leden uitgenodigd waren.


Technisch liep alles perfect en er werd voortvarend van de chat gebruik gemaakt om vragen te stellen. Het bestuur legde verantwoording af over het seizoen 2019-2020. Ook de activiteiten tijdens de corona problematiek aan het einde van het seizoen werden geëvalueerd. Na de sluiting mocht het bestuur de complimenten ontvangen van de ingelogde leden voor de perfecte organisatie van deze digitale ALV .


Competitie

Dames 1 is de competitie gestart met een 4-0 nederlaag tegen Heyendaal 5. Een klasse hoger is het nog even aanhaken. Dames 2 en Heren 1 zaten in dezelfde film. Eerst een 2-0 achterstand wegpoetsen maar dan de beslissende 5e set verliezen. Geen winst maar toch 2 punten. Dames 3 krijgt de smaak te pakken en haalde tegen Touché 2 voor de 2e maal een 3-1 winst binnen. Dames 4 wonnen tegen Heyendaal 13 ook hun 3e partij en zijn nog ongeslagen.(3-1)

Jongens B1 mix heeft nog steeds de volle buit. In de 3e speelronde waren ze een maatje te groot voor Boemerang Komeet JB1.(4-0) Jongens JB2 mix jaagt nog op het eerste wedstrijdpunt. Tegen Switch'87 waren ze er in de eerste set dichtbij. (0-4)

Belangstelling? Kom gerust eens kijken naar de wedstrijden (let op: nu even niet ivm corona regels) of, nog mooier, train een paar keer vrijblijvend mee op je eigen niveau. Alle informatie staat op www.tweestroomsv.nl