Van 8 t/m 14 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. In het leven van de weegschaal draait alles om sociale contacten. Ze kunnen niet zonder! Ze hebben dan ook een grote kring van vrienden en kennissen. Ze gaan op bezoek of ze ontvangen het. En ze bemiddelen graag als er ergens onmin is. In de liefde zijn ze heel trouw zolang de ander aan hun maatstaven voldoet. Ze zijn heel lief in de omgang maar kunnen ook héél direct zijn.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Komende vrijdag kan voor jou een heel moeilijk dagje zijn. Vooral als het gaat om de liefde. Er kan een soort machtsstrijd ontstaan waarbij letterlijk alles geoorloofd is. Daardoor heb jij op zaterdag niet zo’n goed humeur. Volgende week woensdag krijg jij het aan de stok met iemand met veel invloed.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag probeert iemand jou uit de tent te lokken. Het lukt jou niet om daar niet op in te gaan. Dit kan tot vervelende verwikkelingen leiden. Op zondag wil jij vooral vrij zijn. Je baalt van bepaalde beperkingen. Op maandag helpt het jou om met vrienden te praten over wat jou dwars zit.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Komende vrijdag kun jij heel scherp uit de hoek komen. Wat je zegt heeft een enorme impact op de ander. Vooral omdat je de waarheid spreekt! Volgende week maandag ben jij weer zoeter dan zoet en lukt het je om ‘moeizame’ relaties weer te lijmen. Vanaf woensdag maak je een ommekeer mee.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Tot en met vrijdag loopt alles in jouw leven op rolletjes. Maar tijdens het weekend breekt de pleuris uit! De vele interne en openbare conflicten maken je doodmoe en je zou eigenlijk willen vluchten. Dat mag, kreeft! Gelukkig breekt op maandag het zonnetje weer door in jouw gemoed. Goed voor jou.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Komend weekend is een tikje moeizaam. Het lijkt erop dat niemand op jouw mening zit te wachten. Sterker nog, je adviezen worden in de wind geslagen! Je voelt je ontkent, niet gezien, en daar hou jij als leeuw niet van. Volgende week woensdag moet jij een knoop doorhakken maar verlamt de twijfel jou.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande vrijdag kun jij de grootste problemen met gemak oplossen. Dan merkt iedereen weer eens hoe vakkundig jij bent! Volgende week maandag is niet alleen je werk fijn maar geniet je van het contact met collega’s of klanten. Vanaf woensdag gaan bepaalde zaken een kant op die jij net wilt.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
De problemen die jij aanstaande vrijdag meemaakt zijn te groot om eventjes op te lossen. Dat zijn niet per se jouw problemen, maar je trekt het je wel aan. Op zondag geniet je van contact met gelijkgezinden. Maar er zit ook iets ‘zuurs’ aan. Op maandag ben je heel luchtig en open.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Rond aanstaande vrijdag lukt het je amper om dichter bij de ander te komen. Er staat veel in de weg. De enige uitweg is praten, schorpioen. Niet je sterkste kant maar wel de enige manier om onderling begrip te kweken. Volgende week woensdag twijfel je tussen ingrijpen of je poot stijf houden.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Het komende weekend ben jij niet in je beste doen. Je humeur is op zaterdag om op te schieten. En op zondag heb jij overal een eigenwijze menig over wat nog niet wil zeggen dat je gelijk hebt! Na het weekend treedt er ontspanning op bij jou. Neem de tijd om te relaxen. Water (bad, douche) doet je goed.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande zaterdag sta je voor een keuze. Je kunt je afvragen of je die wel moet maken. Je kunt bepaalde zaken ook nog even aanzien. Op zondag stuit je op een materieel probleem. Het kan zijn dat er onvoldoende middelen zijn om datgene wat jij wilt te doen. En er is niemand die kan helpen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Jij staat het komende weekend weer te roepen dat je vooral vrij wilt zijn. Maar je bent helaas aan handen en voeten gebonden. Bedenk dat je ook in gebondenheid vrij kunt zijn! Volgende week dinsdag en woensdag ben jij in een opperste beste stemming. Ga vooral leuke en gezellige dingen doen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
De teneur van de komende periode is dat jij zoekt naar meer ontspanning. Misschien is mindfullness iets voor jou? Het lijkt een beetje op yoga en geeft instant ontspanning. Aanstaande zondag ben jij in ieder geval niet ontspannen. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat men jou ontkent!