De Zwaanse buurtkraam in Huissen. (foto: Caroline Timmerman)
De Zwaanse buurtkraam in Huissen. (foto: Caroline Timmerman) Caroline Timmerman

Zwaanse Buurtkraam in Huissen gaat door!

HUISSEN - Sinds de geslaagde opening op 3 september door wethouder Slob weten steeds meer mensen de weg naar deze ruil- en leenkraam te vinden. De organisatie verwacht dan ook dat de kraam een positieve bijdrage kan leveren aan de onderlinge band in de buurten van Huissen.


Het aantal bezoekers en vrijwilligers groeit gestadig, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor meer. "We nodigen u dan ook van harte uit de kraam te bezoeken. Hij staat op maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Eikenstraat. Van 14.00 tot 16.00 uur is hij in de Vlierstraat te vinden. Donderdagochtend kunt u elkaar bij de kraam ontmoeten op de parkeerplaats bij Het Woudhues (Goudreinet) en ’s middags voor Sancta Maria aan de Helmichstraat van 14.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zorgen wij voor een ‘corona-proof’ ontvangst bij de kraam. Zelfs mondkapjes zijn verkrijgbaar. Graag verwelkomen wij u als bezoeker of vrijwilliger onder het genot van een kopje koffie!"

"Mail voor meer informatie naar burenvoorburenhuissen@gmail.com of bezoek en volg onze Facebookpagina: Zwaanse Buurtkraam Huissen."