Gevonden horloge.
Gevonden horloge.

Gevonden

HUISSEN - Horloge gevonden dinsdagavond in de Walstraat te Huissen. Info 06 51756873.

Collecte-opbrengst Nierstichting

LINGEWAARD - Ruim 40.000 vrijwilligers collecteerden van 13 tot en met 19 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. In Lingewaard bracht dat zo’n 7940 euro op.


Alle bijdragen helpen om het welzijn van nierpatiënten te verbeteren. En dat is hard nodig, want leven met een nierziekte beperkt je enorm. De Nierstichting wil nierpatiënten hun leven teruggeven. Zodat zij er weer kunnen zijn voor de mensen die zoveel van hen houden.

“De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg essentieel voor het werk van de NierstichtingWij. bedanken alle collectanten dan ook hartelijk voor hun vrijwillige inzet en donateurs voor hun steun. En zijn ontzettend blij met deze opbrengst. Want elke bijdrage helpt ons zodat we nierpatiënten hun leven terug kunnen geven.”

Collectant gemist?
Wie de collectant van de Nierstichting is misgelopen, kan alsnog een donatie doen op www.nierstichting.nl. Doneer en help mee om nierpatiënten hun leven terug te geven.

Collectant worden?
Wilt u zich in 2021 ook inzetten als collectant, meldt u zich dan aan via www.nierstichting.nl.