Opname een repetitie. (foto: M. Gemmeke)
Opname een repetitie. (foto: M. Gemmeke) M.Gemmeke

Het Lingewaards Mannenkoor en de centjes

HUISSEN - De alom geliefde financiƫle instelling Rabobank heeft in de loop der jaren een geweldige reputatie opgebouwd voor wat betreft sponsoring van culturele en sportieve verenigingen.


Voor een hoop van deze clubs staat het water aan de lippen vanwege een teruglopend ledental, vergrijzing en niet te vergeten teruglopende, of geheel ontbrekende inkomsten uit kantineomzetten. Daarom is dit initiatief van de Rabobank zo waardevol: op bescheiden schaal kan er toch nog een beetje geld bijeen geschraapt worden ten bate van de clubkas.

Het Lingewaards Mannenkoor mist bij voorbeeld de opbrengst van de Huissense Boekenmarkt. De zolders van diverse leden staan vol met een fantastische collectie boeken die het koor voor een redelijke prijs te koop aanbiedt. Maar het mag niet zo zijn dit jaar dank zij corona.

Hoe werkt dat bij elkaar schrapen van centjes? Vanaf 5 oktober kun je op ons stemmen. Je moet wel klant zijn van de Rabobank. Ga naar je Rabobank app of op rabobankbank.nl/clubsupport en breng je stem uit voor het Lingewaards Mannenkoor! Kleine moeite en wellicht een fraai resultaat.

Eh... niet vergeten, gelijk doen geeft de meeste voldoening en de hoogste opbrengst! Zet aan die computer en regel het.