Afbeelding

Lingewaard.doet-cheques nu nog te doneren

LINGEWAARD - Enige tijd geleden kregen inwoners van Huissen en Doornenburg van de gemeente Lingewaard een cheque thuis gestuurd ter waarde van tien euro. Natuurlijk zijn we van de jeu de boulesbaan iedereen zeer erkentelijk die de cheque al aan ons initiatief gedoneerd heeft.


Indien u de cheque thuis nog hebt liggen, kunt u hem alsnog aan een initiatief doneren. Deze staan op de website www.Lingewaarddoet.nl. Één van de initiatieven op de site is het realiseren van een jeu de boule baan in het park De Zanderij. Daar kunnen mensen dan, vooral in deze tijd van corona, op een veilige 1.5 meter afstand samen iets doen. Zeker voor ouderen die nu weinig activiteiten of beweging hebben natuurlijk een welkome aanvulling. De sociale contacten kunnen op deze manier gelijk ook weer een beetje onderhouden worden.

"Als u uw cheque nog niet gedoneerd hebt, is het bij dit initiatief van harte welkom.
U kunt uw cheque zelf activeren op de site, maar er staat ook een bus bij de Jumbo op De Brink, waar u uw cheque in kunt doen. Verder is er de mogelijkheid uw cheque gewoon in de brievenbus te doen op Waterlinie 17, 18 of 0."