Afbeelding
Foto:

‘Klanten altijd verzekerd van een veilig en vertrouwd stuk vlees’

Keurslagerij Mom scoort 10 met rundergehakt

HUISSEN – Doorlopend worden de Keurslagerijen in het hele land bezocht en hun producten beoordeeld. Onlangs kreeg Keurslagerij Mom bezoek van een mystery guest voor een onverwachte keuring. Hans Mom kreeg een tien voor zijn rundergehakt, de hoogste score die er te behalen valt!


We kennen allemaal wel de verhalen van vlees, dat bij supermarkten uit het schap moet worden gehaald, vanwege de aanwezigheid van schadelijke bacteriën. “De bewuste consument koopt dan ook het vlees bij de vakman. Hier staat de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Wij houden de inkoop van ons rundvlees in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees”, aldus Hans Mom, die reeds als 12-jarige jongen met het slachten van vee is grootgebracht!

Het is niet voor het eerst, dat Keurslagerij Mom met zijn producten bekroond wordt. Reeds vier maal een tien voor kipfilet en wat te denken van vijf keer (op één rij) goud voor rookworst? En dan nu een tien voor rundergehakt!

Deze week kunnen de klanten het feestje meevieren: in deze uitgave staat een knipbon, waarmee een kilo rundergehakt te verkrijgen is tegen een feestprijs van 7,50 euro! Waarmee Kleurslager Hans Mom bewijst, dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!

Keurslagerij Mom, Raadhuisplein 27, Huissen; 026 3253289, www.mom.keurslager.nl.