Afbeelding
Foto:

Even voorstellen…

GENDT - Sinds 1 oktober 2020 ben ik (Inge Kregting) mijn eigen bedrijf begonnen in de Gemeente Lingewaard. Een webwinkel in bloemen genaamd Floriosa!


Floriosa verzorgt zes dagen in de week het bloemwerk aan huis. Je kunt bij ons terecht voor boeketten, bloemarrangementen, bruidswerk, afscheidsbloemen en creative workshops. Een breed assortiment in iedere prijsklasse. Onze fantasie en liefde vind je terug in het werk en dat betekent dat elk boeket of arrangement nét even anders is.

Wil je graag eens kennismaken met Floriosa? Ervaar dan zelf het gemak van onze webshop op www.floriosa.nl. Vandaag besteld is morgen in huis. Wij bezorgen uitsluitend in de volgende gebieden: Gemeente Lingewaard, Elst, Oosterhout, Lent en Nijmegen-Noord. Uiteraard zijn wij ook telefonisch 06 42079766 of per mail info@floriosa.nl te bereiken.

Voor speciale gelegenheden en/of persoonlijke wensen maken wij graag een afspraak. Zo kunnen we samen bespreken hoe het gewenste bloemwerk eruit mag zien, zodat dit voldoet aan jouw verwachtingen. Voor iedere gelegenheid ben je bij Floriosa aan het juiste adres!

Wie weet sta ik binnenkort bij jou aan de deur om een boeket bloemen te bezorgen.