Afbeelding
Foto:

Nu is het een mooie tijd

om te starten met definitief ontharen!

HUISSEN - Definitief ontharen met IPL voorkomt veel ongemak. Het ontharen van benen, oksels of bikinilijn kan rode bultjes, ingegroeide haartjes en irritatie geven. Met definitief ontharen voorkomt u dit soort complicaties.


De behandeling is ook een uitkomst voor mensen met overbeharing. Denk aan een bovenmatige hoeveelheid haartjes boven de bovenlip, een behaarde rug of aan twee wenkbrauwen die naar elkaar toe groeien. Wie tot definitief ontharen besluit is hiervan verlost.


Bij Perfect Skin & Beauty hebben we gekozen voor definitief ontharen met IPL. IPL geeft het beste resultaat: de methode is veilig, het resultaat mooi en glad. Wij werken met de MedCos IPL, omdat deze methode de haargroei met 80 tot 90 procent vermindert.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Haren groeien in een cyclus: groeifasen en rustfasen wisselen elkaar af. Alleen de haren in de groeifasen kunnen tijdens de behandeling worden vernietigd, de haren in de rustfasen niet. Het is daarom dat een eenmalige behandeling zelden volstaat.

Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Voor het gezicht zijn dat er meestal meer. Tussen de behandelingen zit een periode van 6 tot 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden, adviseren we een jaarlijkse onderhoudsbeurt.


100 procent haarloos worden, is niet altijd mogelijk. Met IPL of laser is het onmogelijk om de dunste, blondste haartjes definitief te vernietigen. Bij sommigen is het meer, maar ga ervan uit dat u voor 80 procent haarvrij wordt, dan komt u niet van een koude kermis thuis.

Voor een afspraak neem contact op via info@perfectskinenbeauty.nl of 026 7853800.

Perfect Skin & Beauty, Vierakkerstraat 40, Huissen.