in september nog een prachtige tocht naar Veur Lent. (foto: M. van Eechoud)
in september nog een prachtige tocht naar Veur Lent. (foto: M. van Eechoud) m.van eechoud

deBol even niet op pad!

BEMMEL - Het bestuur van stichting deBol heeft besloten alle geplande wandeltochten voor de maanden oktober en november te cancelen.


"In augustus en september zijn we nog met een kleine groep op pad gegaan maar nu de tweede golf heel hard onze kant op komt en onze 'wat oudere' wandelaars zeker tot de doelgroep behoren vinden wij het niet meer verantwoord!

Wij vinden het heel erg jammer dat nu alles stil komt te liggen, maar gelukkig mogen we nog wel naar buiten, dus geven we graag het advies om iedere dag even een ommetje te maken, alleen of met z’n tweetjes op afstand, zodat we toch nog een beetje van de frisse lucht, de natuur en onze sociale contacten kunnen genieten en we de conditie op peil houden!

Wij zullen onze trouwe wandelaars zeker gaan missen maar hopen dat we via onze website en af en toe een appje of een kaartje, toch met iedereen contact blijven houden. De hoofdzaak is dat we nu met z’n allen goed door deze volgende crisisperiode heen komen!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en hopen dat iedereen gezond mag blijven! Neem de corona maatregelen in acht en kijk ook eens wat vaker naar elkaar om! Met wat belangstelling, even 'n gezellig praatje en een glimlach maken we elkaar wat blijer in deze 'eenzame' periode!"


Informatie: www.debolbemmel.nl