Festival UTMW. (foto: UTMM)
Festival UTMW. (foto: UTMM) UTMM

Rabo ClubSupport voor Under the Milky Way

HUISSEN - Ook stichting Under the Milky Way Huissen doet mee aan de Rabo clubsupport. Na jarenlang gefantaseerd te hebben, organiseerde een aantal muziekliefhebbers in 2014 de eerste editie van het festival.


"Dit jaar, in het weekend van 4/5 september, beleefde het festival inmiddels zijn zevende editie. Een geslaagde 'corona-proof editie' kunnen wij zeggen. Inmiddels heeft het festival een blijvende plaats veroverd op de Nederlandse festivalkalender. Het festival is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Naast het gegeven dat de muziek natuurlijk de hoofdmoot is, is er jaarlijks ook een uitgebreid kinderprogramma en besteden wij met zorg aandacht aan de inrichting en aankleding van het terrein. Kleinschalig, sfeervol, gezellig op een mooie locatie in Huissen.

Breng je stem uit op festival Under the Milky Way, zodat we nog jaren kunnen genieten van het festival. De bijdrage gebruiken we voor de inrichting van het terrein en de kinderactiviteiten. Stemmen kan nog tot 25 oktober. Gebruik de Rabo app of ga naar rabobank.nl/clubsupport."