Hutaf 5 nog steeds bovenaan!

HUISSEN - In de 4e klasse stond voor Hutaf 5 een belangrijke wedstrijd op het programma, namelijk tegen medekoploper Cevelum 2! Na een aantal spannende wedstrijd stond er aan het einde een 5-5 op het scorebord. Sem won al zijn drie partijen, Bradley voegde er nog een punt aan toe en het dubbelspel van Sem en Sascha leverde het belangrijke vijfde punt.


Hutaf 1 had een vrije zaterdag en bereidt zich voor op de thuiswedstrijd tegen Scylla 1. Hutaf 2 kon helaas maar met twee man gaan spelen tegen Bit.nl 1. De wedstrijd resulteerde in een 10-0 nederlaag, maar zaterdag zijn er nieuwe kansen voor Hutaf 2 tegen Treffers 1. Hutaf 3 heeft voor de tweede keer op rij een gelijkspel behaald; 5-5. Floris en Sophie hebben beiden twee partijen gewonnen en ook samen het dubbelspel. Jammer genoeg waren ook zij maar met twee man, anders had er misschien wel winst op het scorebord gestaan!

Hutaf 4 doet mee om de bovenste plek na een ruime overwinning op Westa 1. Isabel en Nina wonnen beiden drie partijen en daarbij ook samen twee keer het dubbelspel! Ze staan nog drie punten achter op de nummer 1; Litac 2, die treffen zij aankomend weekend. Hutaf 6 heeft dit weekend, na twee eerdere mooie overwinningen, hun eerste wedstrijd verloren. Het werd 9-1 voor TIAN 2. Pim maakte het enige punt die ze mee naar Huissen namen.

Heb jij in de zomervakantie ook getafeltennist? Op de camping, bij het vakantiepark, of thuis in de tuin? En lijkt het jou leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in ’t Koelhuis. Koelhuisstraat 3 te Huissen.

Hulp gezocht voor collecte Alzheimer Nederland

BEMMEL - De jaarlijkse collecteweek (van 1 - 7 november) is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Dan halen vrijwillige collectanten geld op voor een toekomst zonder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers.


Collecteren kan in deze tijd op een veilige manier omdat je 1.5 meter afstand kan houden en omdat men contactloos geld kan doneren met iDEAL-QR. Heb je wat tijd over voor dit enorm goede doel? Offer jij je wandelavondje op om samen met je vriendin te gaan collecteren? Heb je een middag vrij en ga je samen met je zoon of dochter collecteren? Heb je een leuke actie bedacht en kunnen we daar een collectebus gaan inzetten? Mag de collectebus bij jou op het werk staan omdat daar veel mensen langs komen die wellicht een donatie willen doen? Mail of app mij dan! Samen kijken we naar de meest geschikte (en nog vrije) straat of wijk. Jij bepaalt de dag en de tijd. Laten we dit samen doen", aldus Bianca van Brandenburg coördinator collecte Alzheimer Bemmel, mede namens Miriam Spanjers en Daniëlle Kuijpers. Meer info: 06 83212345.