Onder Sasa's paraplu. (foto: Henk van Gelder)
Onder Sasa's paraplu. (foto: Henk van Gelder) Henk van Gelder

Steun de Sasa

bij de Rabo ClubSupport

ANGEREN - De Sasa in Angeren organiseert vele activiteiten om de oudere mens fit, actief en betrokken bij de samenleving te houden. Door onder meer het stimuleren en verzorgen van spelen en spellen.


Denk aan de wekelijkse gymnastiek, yoga ,tai chi tao, dynamic tennis, koersbal, wandelen en fietsen. Of een gezellige middag met kaartspellen zoals jokeren, klaverjassen en bridgen. Door het jaar heen zijn er dan nog andere activiteiten zoals een bustocht, fietsdagtocht en themadagen.

"Door de coronapandemie zijn we helaas beperkt in onze mogelijkheden. Gelukkig kan de Koffie Plus (+), een belangrijk moment om elkaar op veilige afstand weer te ontmoeten, gewoon doorgaan. En hoewel de grotere evenementen niet doorgaan is sporten nog wel mogelijk, mits de RIVM-regels worden nageleefd.

Om de contacten met ouderen niet verloren te laten gaan is de bellijn weer opgestart. Enkele bestuursleden van de Sasa bellen regelmatig met oudere deelnemers om een praatje te maken.

Dankzij deze en andere vrijwilligers is er aandacht voor de ouderen in Angeren. Uw stem op de Sasa in de Rabo ClubSupport actie helpt om dit te doen. De senioren van Angeren zijn er blij mee."