Van 15 t/m 21 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. Qua gezondheid balanceert de weegschaal vaak op een delicaat evenwicht. Ze dubben vaak tussen wat mooi is (make up bijvoorbeeld) of wat goed is voor hun huid. Hun huid is namelijk een zeer gevoelig punt! De nieren zijn ook gevoelige organen (denk daarbij bijvoorbeeld aan nierstenen). Hun evenwichtsorgaan is gemakkelijk ontregeld.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Rond aanstaande donderdag staan de planeten buitengewoon goed voor contact met de ander. Als je een relatie hebt, maak er dan gezellige dagen van. En als je solo bent kun je nu je slag slaan! Volgende week maandag schat je een situatie verkeerd in. Tot grote spijt van de mensen om je heen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag ben jij heel verbindend bezig. Aanstaande zondag ben je even de weg kwijt. Neem even een pauze! Op maandag heb je mazzel en pech tegelijk. Volgende week woensdag kun je met grote vaart vooruit komen. Maar wat ontbreekt, is communicatie met je directe omgeving.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande zondag heb jij helemaal gelijk met jouw puntige opmerkingen. Je slaat de spijker op de kop! Volgende week dinsdag word jij heel nerveus van de mensen om je heen. Probeer je hoofd koel te houden. Op woensdag wordt jouw mening gevraagd. Hou wel rekening met andermans gevoelige punten.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op vrijdag brengt eigenlijk alleen maar problemen met zich mee. Daar ben je zaterdag nog nerveus over. Maar er staan mensen klaar om jou liefdevol te helpen. Op zondag kun jij je heel goed ontspannen. Op dinsdag is er vooral veel verwarring. Op woensdag herstel jij jezelf helemaal.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag doet iemand erg uitdagend tegen jou. Pas op dat je niet in een soort machtsstrijd belandt! Komende zaterdag ben jij in een royale bui. Je doet goede dingen voor mensen die dit écht nodig hebben. Op zondag loop je tegen onmogelijkheden aan. Je ervaart dat als zeer frustrerend.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Rond aanstaande zondag kom je achter bepaalde zaken die een nieuw licht werpen op een oud probleem. Het is zeer verhelderend! Volgende week dinsdag moet je een ‘technisch’ probleem tackelen. Op woensdag kun je de ander van goede adviezen voorzien. Zal de ander daar iets mee doen?

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komende donderdag kun jij als geen ander strijdende partijen met elkaar verbinden. Daar ben jij goed in! Aanstaande zondag lijkt het wel alsof de ander onbereikbaar is. Daardoor ben jij even van de wap. Maandag red jij een nare situatie met veel humor. Op woensdag ben jij erg kort door de bocht.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
De komende periode begint (op vrijdag) en eindigt (volgende week woensdag) met gouden dagen in de liefde. Je kunt heel dicht bij de ander komen! Komende zondag ben jij heel open over zeer persoonlijke zaken. Op maandag heb jij de neiging om jezelf teveel te belasten. Pas op!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Na een rustig en ontspannen weekend loop jij op maandag tegen een dilemma aan. Aan de ene kant zou je dichter bij de ander willen komen. Maar tegelijk speelt er een onderliggend conflict dat jou erg dwars zit. Neem geen beslissing maar wacht tot woensdag. Dé dag voor een goed gesprek hierover.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vrijdag ben jij nogal chagrijnig. Waarom weet je niet precies. Maar tijdens het komende weekend wordt het je meer dan duidelijk. Jij mist erkenning van jouw directe omgeving. Dat kan privé zijn of op je werk. Je wordt gewoonweg niet gezien voor wie je bent en wat jij kunt. Zeer frustrerend!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op vrijdag gaat alles trager dan traag. Maar op zaterdag buitelen de ontwikkelingen zo snel over elkaar heen, dat jij het bijna niet meer kan volgen. Daarom vind jij op zondag dat het hoog tijd is om op de rem te trappen. Volgende week dinsdag maak jij tijdens een gesprek de zaken onnodig ingewikkeld.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende vrijdag en volgende week maandag zijn goede dagen op relationeel vlak. Toch voel jij je op zondag even in de steek gelaten. Op maandag weet je waarom. Er is nog steeds een heet hangijzer waarover niet gesproken wordt. Dat geeft wrevel. Rond woensdag staan de planeten goed voor een gesprek.