Afbeelding
Foto:

Feestelijke opening

Mitra Sjoerd Neijenhuis!

BEMMEL - Sjoerd Neijenhuis opent op donderdag 22 oktober de deuren van de Mitra drankenspeciaalzaak in Bemmel aan de Markt 9. Met een feestelijke opening en bijbehorende acties heet hij iedereen van harte welkom.


Bemmel is voor Mitra drankenspeciaalzaken geen onbekend terrein en met veel enthousiasme is er de afgelopen periode gebouwd aan een geheel vernieuwde Mitra in nieuwe stijl. U bent van harte welkom en ze nemen u graag mee in de wereld van drank, om te laten proeven, beleven en inspireren.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters beschikken over een uitstekende kennis van dranken en culinaire combinaties. Zij vertellen graag de mooie achtergrondverhalen en adviseren u dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service. Óok voor relatiegeschenken of een op maat gemaakt cadeau gaat u naar Mitra. Daarnaast kunt u als Mitra Member direct profiteren en bent u als eerste op de hoogte. Zo spaart u voor persoonlijke kortingsvouchers en heeft u extra voordeel.