Van 22 t/m28 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. De schorpioen is het type van ‘stille wateren, diepe gronden’. Uiterlijk merk je niet zoveel aan hen, maar er gaat ontstellend veel in hen om. Emoties zijn heel diep. Hun leven is vaak eentje van extremen. Daar houden ze nu eenmaal van. Hun motto zou kunnen zijn: ‘Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan’. Ze zijn uitermate vasthoudend.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Normaal gesproken ben jij heel druk. Altijd bezig! Maar komende donderdag ben jij juist heel ontspannen en kun je zowaar lantefanteren. Je hebt even geen doel en je vindt dat ook prima. Het weekend is een goede tijd om de banden met familieleden aan te trekken. Dat kan gezellig worden.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag gooi jij de kont tegen de krib. Je hebt ergens absoluut geen zin in en dat laat je duidelijk merken. Zaterdag is een goede dag om bepaalde banden te versterken. Maak vaste afspraken met deze en gene. Vanaf woensdag breken weken aan die goed zijn om te daten.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Het komende weekend is een beetje raar. Aan de ene kant voel jij je heel krachtig. Maar tegelijkertijd zit je met een mond vol tanden. Dat laatste kennen we van jou niet. Meestal heb je snel een woordje klaar! Volgende week woensdag is een soort keerpunt waarbij je overduidelijke keuzes maakt.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Komende donderdag en vrijdag zijn een beetje moeilijke dagen voor jou. Je moet knopen doorhakken terwijl je weet dat bepaalde mensen daar niet blij mee zullen zijn. Na een heel rustig weekend kun je op maandag als een speer vooruit komen. Maak op dinsdag óók tijd voor ontspanning!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag voel je overduidelijk dat we in de herfst zitten. En dat kleurt jouw gemoed. Komende zondag ben jij graag onder de mensen. Als dat niet ‘live’ kan, doe het dan via de telefoon of internet. Als je maar wat kunt babbelen! Op maandag sturen anderen jouw plannen in de war. Dat is balen!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Tijdens het komende weekend kom jij in aanraking met mensen die diep in de shit zitten. Je ziet meteen dat ze daar zelf debet aan zijn. Wees niet al te kritisch maar geef ze wel wat advies waarmee ze verder kunnen. Volgende week woensdag is het goed om tijdens een gesprek met de billen bloot te gaan.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Een relatie (de jouwe?) staat vlak voor het weekend op springen. Je zult alle diplomatieke zeilen bij moeten stellen om dit te voorkomen. Op zaterdag is het een goed moment om allerlei officiële zaken te regelen. Vanaf woensdag gaan Venus en Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft veel gezelligheid!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende donderdag is een goed moment om een bepaald hoofdstuk voorgoed af te sluiten. Je bent er helemaal klaar mee! Op vrijdag begint de schorpioenentijd weer. Jij bent dan helemaal in je element. Volgende week woensdag is een uitstekende dag om met vrienden bij te praten.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande donderdag ben jij weer die goedlachse en positieve boogschutter. Jouw humor kan anderen helpen om eventuele zorgen te relativeren. Maar maak de grapjes niet al te zwart! Volgende week dinsdag is het belangrijk om je eigen emoties onder ogen te zien. Die emoties wijzen je dan de weg.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag ben jij wat meer naar binnen gericht. Anderen ervaren jou dan als onbereikbaar. Maar jij maakt je om bepaalde dingen zorgen. Deel dit met anderen, steenbok. Tijdens het komende weekend sta jij echter weer open voor contact. Plan een leuk uitje met degene waar je om geeft.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vlak voor het weekend heb jij een broertje dood aan gezelschap. Je bent dan het liefst even alleen om bepaalde zaken te verwerken. Tijdens het weekend sta je wel open voor anderen. Sterker nog, jij doet er alles aan om bepaalde banden aan te halen. Bedenk dat een kleine attentie wonderen doet!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag is een uitstekende dag om tot actie over te gaan. Wat meer lichaamsbeweging doet jou dan goed. Op zondag kom je niet goed uit je woorden. Misschien moet je datgene wat je wilt zeggen op een andere manier overbrengen. Op maandag voel jij je door anderen niet gezien.