Afbeelding
Foto:

Camper op stalling

- maar eerst nog...

NIJMEGEN – Steeds meer campereigenaren laten onderhoud/reparaties aan het camperdeel uitvoeren vóórdat de camper in de winterstalling wordt gezet. Geconstateerde gebreken of handigheidjes die de camper nog veiliger of prettiger maken zijn dan al aangepakt en de eigenaar kan weer direct met een gerust hart op vakantie met de camper zodra het seizoen weer start en de mogelijkheid er weer is.


Co-Bus heeft dit jaar al diverse projecten uitgevoerd, waaronder een camper die geheel zelfvoorzienend is gemaakt: zonnepanelen en grotere huishoudaccu’s gemonteerd, MPPT-laadregelaars geïnstalleerd, omvormer aangesloten, verouderde elektra en binnenverlichting vernieuwd, compressorkoelkast geïnstalleerd, et cetera. Naast de service- en onderhoudswerkzaamheden die op de website worden aangeboden kunnen camperbezitters ook bij Co-Bus terecht met hun vragen/wensen en voor advies over onder andere absorptiekoelkasten, compressorkoelkasten, dakluiken voorzien van een Maxxfan, wegzwenkbare fietsdragers voor de E-bikes, of het aansluiten van een Duo Control gasfles beveiliging et cetera. Een en ander wordt besproken, bekeken en er wordt advies gegeven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door professionals in de bedrijfsruimte van Co-Bus.

Op Co-Bus.nl vindt u meer informatie. Geïnteresseerd of nog vragen, bel gerust: 0649119396 / 0612403209. Arnold en Heleen bespreken graag de mogelijkheden met u.