Van 29/10 t/m 4/11

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. De schorpioen zoekt het qua werk ook altijd in de diepte. Dat kan een beroep geven van putjesschepper tot en met werk op een olieplatform. Maar ook research ligt de schorpioen. Van politierecherchewerk tot en met onderzoeker/analist in een laboratorium. Ze hebben ook iets met geld. Bij bankwezen of de belastingdienst tref je ze vaak aan!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Het wordt voor de ram een rustig weekje. Wel genieten ze volop van het ruige herfstweer. En daarbij vinden we ze ook vooral buiten, in weer en wind! Komende donderdag ben je eventjes ietsje te fel. Pas op dat je niet kapot maakt wat je lief is! Volgende week dinsdag ben jij weliswaar scherp maar ook meegaand.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Jij geniet niet zo van het najaar, want jouw favoriete seizoen is toch echt het voorjaar. Wel heb je tot en met maandag alle rust en tijd om weer eens een goed boek te lezen. Of lekker bingewatchen achter de buis. Rond volgende week woensdag wordt jouw rust op een verveende wijze verstoord.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vrijdag ervaar jij een groot verschil tussen wat je gevoel je influistert en wat jouw ratio je zegt. Bedenk dat jouw gevoel je altijd de weg wijst en dat jouw verstand laat zien hoe je die weg ‘verstandig’ bewandelt. Op zondag kom je niet goed uit je woorden. Op dinsdag is er een ommekeer ten goede.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Komende donderdag maak je ergens mee korte metten. Op vrijdag zit echter veel tegen. De nieuwe maan op zaterdag maakt je eventjes nerveus. Maar vanaf zondag liggen alle wegen weer voor je open. Lekker doorpakken dus, kreeft! Je hebt alleen op woensdag even een emotionele dip.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Zaterdag heb je de keuze tussen eigenbelang en het belang van ‘de groep’. Dat is even een dilemma. Hak geen knopen door tot zondag. Dan heb je een beter overzicht en kun je een wijs besluit nemen. Volgende week maandag kun jij op een zeer krachtige manier de situatie naar je hand zetten.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande vrijdag zet jij overal vraagtekens bij. Dat is zeer goed, want degene met de vele vragen is wijzer dan degene met alle antwoorden! Op zondag voel jij je erg geremd. Bedenk dat dit een signaal is vanuit je onderbewuste. Je doet er goed aan om hiernaar te luisteren. Dit voorkomt moeilijke situaties.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Tot en met volgende week maandag is het erg rustig in jouw bestaan. Je zou je bijna gaan dood vervelen! Gebruik deze rust om anderen te observeren en meer te leren over de motieven van hun gedrag. Rond volgende week woensdag is er veel spanning in een bepaalde relatie. Neem dit onder de loep.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag reageer je erg geïrriteerd op je medemens. Maar op vrijdag heb je de neiging om dat in te slikken. Zorg er wel voor dat je niet stikt! Je hebt al de neiging om een binnenvetter te zijn. Volgende week maandag voel jij je heel krachtig. Wellicht overweeg je een soort machtsovername.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande vrijdag maak jij helaas inschattingsfouten. Je doet iets teveel of juist te weinig, en daar schiet je niets mee op! Tijdens het komende weekend, maar vooral op zondag, ben jij in een opperste beste bui. Je geniet van het aanzien dat jij in je directe omgeving hebt. En je maakt plezier!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Komende vrijdag ben jij vooral erg ontevreden. Wentel die ontevredenheid niet af op de mensen om jou heen. Steek liever de hand in eigen boezem! Aanstaande zondag verlopen gesprekken heel moeizaam. Dat komt mede omdat woorden vaak tekort schieten. Maandag ben je weer op dreef.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande zaterdag sta jij tegenover iemand die als het ware het roer van jou over wil nemen. Je persoonlijke vrijheid is jou echter te lief om dat te laten gebeuren. Zondag sta jij min of meer met een mond vol tanden. Volgende week woensdag zit je in een relationele klem. Bedenk een list!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag voel jij je door anderen niet begrepen. Dat komt helaas wel vaker voor. Ligt dat een hen of toch ook aan jou. Je drukt je vaal onvolkomen uit, vissen. Komende zondag zit je gelukkig een stuk lekkerder in je vel. Jouw spontaniteit wordt dan gemakkelijk door je omgeving overgenomen.