Koop lokaal, koop bij Etos

op De Zilverkamp

HUISSEN - Nu en straks tijdens de feestdagen veilig en vertrouwd uw boodschappen doen bij de Etos op De Zilverkamp? "Ook in coronatijd staan wij voor u klaar met onze kennis, goede service en een antwoord op al uw vragen."


"Al lijken de feestdagen nog ver weg, de tijd gaat snel. Tijdens deze periode vindt u in de winkel weer vele mooie cadeausets maar met persoonlijke ideeën, wensen en budget kan er ook een pakket op maat worden samengesteld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veilig boodschappen kunt doen maar vragen u om op een rustig moment te komen shoppen. Meestal is dit ‘s morgens tussen 10.30 en 12.00 uur.


Durft u niet zo goed naar de winkel te komen? Dat begrijpen wij! U kunt vanaf nu gebruik maken van de afhaalservice. U belt de bestelling door en wij zorgen ervoor dat deze klaarstaat op het door u gekozen tijdstip. Wilt u ondanks deze mogelijkheid toch niet naar de winkel komen? Vraag dan naar onze bezorg-optie. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee.

Voor meer info kunt u langskomen of bellen op 026 3259920. Zorg voor elkaar en blijf gezond. Liefs, team Etos Zilverkamp."