Afbeelding
Foto:

Decemberactie Stichting 12q

2020
Het jaar waarin het woord vanzelfsprekendheid een andere lading heeft gekregen.

Zorgeloos je dierbaren omarmen, spontaan uit eten gaan met je vrienden, een feestje geven: het is allemaal anders geworden.

Helaas zijn deze zaken voor ouders van kinderen met een beperking nóóit vanzelfsprekend. Als je dan ook nog te maken hebt met een zeer zeldzame ziekte of aandoening waar geen onderzoek naar gedaan wordt, dan is ook de toekomst onzeker.

Daarom hebben wij, als ouders van kinderen met een zeldzame chromosoomafwijking op 12q, een stichting opgericht. Om geld in te zamelen voor onderzoek, om kennis te vergaren én te delen, met als doel de kwaliteit van leven voor deze kinderen te vergroten.

In samenwerking met Strik Patisserie uit Nijmegen verkopen wij dit jaar weer die heerlijke met de hand gespoten chocoladeletters én voor het eerst ook chocolade kerstkransen.

Ook nieuw dit jaar is dat we in samenwerking met Wijnhandel De Halve Morgen uit Elst prachtige wijnen en prosecco’s verkopen.

Wil jij dit bijzondere jaar met je dierbaren op een mooie manier afsluiten? Kijk dan snel op www.stichting12q.nl/decemberactie en plaats je bestelling!

Voor vragen kun je een email sturen naar info@stichting12q.nl.