"Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in onze sfeervolle winkel", aldus Erik Kersten en Annelies Peelen. Foto:

Ze zijn er weer!

GENDT - Het seizoen voor die prachtige bloemen in rood, wit, roze of meerkleurig is begonnen. Daarom is de Amaryllis Winkel weer open en kunt u de steel of bol kersvers rechtstreeks uit eigen kassen van de kwekerij kopen. Vers van de speciaalkweker: meer kwaliteit is er niet!


De Amaryllisstelen zijn per stuk te koop. Je bepaalt zelf hoeveel je er wilt hebben en in welke kleur, elke combinatie is mogelijk. Stel je eigen boeket samen of zet de stelen thuis in een hoge vaas met alleen wat water en al vlot lopen de knoppen uit om u op een prachtige bloemen te trakteren.

"Bollen koopt u bij ons voorzien van een waxlaag", zegt Annelies Peelen, "deze waxlaag beschermt niet alleen de bol, maar zorgt er ook voor dat u er geen omkijken meer naar heeft qua verzorging. Zelfs water geven is niet nodig. De waxbollen zijn verkrijgbaar in scala van kleuren waaronder rood, wit, goud, zilver, naturel, meerkleurig en veel meer. Bovendien zijn ze voorzien van een ringstandaard, waardoor u ze overal kunt neerzetten of verwerken in een bloemstuk. Kijk in onze winkel ook naar tal van fraaie Amaryllis-cadeau, ideeën, nu in herfstsferen maar en binnenkort in kerstsferen."

Amaryllisstelen en -bollen doen het het best bij kamertemperatuur en bloeien ook prima bij minder licht. Zet ze alleen niet te dicht bij de verwarming. Geen voeding of verzorging nodig.

De Amaryllis Winkel is gevestigd aan de Langstraat 229a in Gendt en is vanaf nu tot half februari geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie bezoek de website: www.amarylliswinkel.nl.