Afhaalpunt Lingewaard

BEMMEL - Op maandag 9 november kunnen inwoners van Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur weer een lekkere maaltijd afhalen, geheel bereid door vrijwilligers.


Het afhaaladres is Cuperstraat 9 te Bemmel, de prijs van het menu is vijf euro. Gevraagd wordt zelf vier afsluitbare bakjes en gepast geld mee te brengen,

"Wilt u ook genieten van zo’n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van tevoren even aanmelden via het SWL Meldpunt. Aanmelden kan op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via tel. 088 2552555.

‘Afhaalpunt Lingewaard’ is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.

Geen inloopspreekuur Platform Gendt

GENDT – Op donderdagavond 5 november gaat het inloopspreekuur in De Leemhof aan de Dorpstraat 1 vanwege Covid-19 helaas niet door.


"U kunt bij het platform terecht over opmerkingen, suggesties of klachten betreffende leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk. U kunt uw onderwerp via een email onder onze aandacht brengen door deze te sturen naar: secr.platformgendt@platformgendt.nl."

Het overleg van het Platform gaat wel door via een digitaal overleg. De gemailde punten worden aan de agenda toegevoegd en/of zo nodig doorgestuurd naar de Gemeente en/of Politie. "Voor klachten over groenvoorzieningen, verlichting en trottoirtegels et cetera kunt u rechtstreeks contact op nemen met de Gemeente Lingewaard, Kinkelenburglaan 6 Bemmel telefoon 026 3260111."

Wilt u meer informatie? Bent u geïnteresseerd in het werk van het platform of wilt u er meer van weten? Zie website www.platformgendt.nl.