Afbeelding

Teruggave entreegelden

Harmovision Songfestival

ANGEREN - Eind april had in het Dorpshuis in Angeren het themaconcert van de harmonie uit Angeren zullen plaatsvinden. Menigeen had daarvoor al entreekaartjes gekocht. Nadat bekend werd dat de corona-epidemie het onmogelijk maakte om dit concert te laten doorgaan, is door de vereniging in juni bekend gemaakt dat deze entreekaarten zouden kunnen worden ingewisseld tegen het aankoopbedrag door deze in te wisselen ten huize van voorzitter de heer P. Tijssen.


Deze entreekaarten zijn nadrukkelijk niet bedoeld, noch geschikt om op basis daarvan een toekomstig, volgend (thema)concert van de harmonie te gaan bezoeken. Vele mensen hebben van die gelegenheid gebruikgemaakt, maar niet alle. Nu komt een keuze om niet in te wisselen financieel volledig ten goede van de vereniging, maar dat is niet waar de vereniging op uit is. Daarom opnieuw - als reminder - het bericht dat de mogelijkheid tot het inwisselen nog altijd bestaat.

De heer Tijssen woont op Grundel 6 in Angeren. Om te voorkomen dat men hem niet thuis treft, is het aan te bevelen om voorafgaan aan een bezoek telefonisch contact met hem te zoeken. Zijn nummer is 06 44768112.

Collecte MS-fonds in Huissen

HUISSEN - Van 16 tot en met 21 november 2020 organiseert het Nationaal MS-Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte voor onderzoek naar de ziekte multiple sclerose.


"In verband met het corona-virus zullen we dit jaar niet met de collectebus langs de deuren gaan. We gaan flyers rondbrengen om de mensen een donatie te vragen."

MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS en jaarlijks krijgen 800 mensen de diagnose. De eerste ziekteverschijnselen openbaren zich meestal tussen het 20e en 40e levensjaar en het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen in Nederland. Veelvoorkomende klachten van MS zijn moeheid, oogklachten, krachtverlies, coördinatiestoornissen, blaasproblemen en gevoelsstoornissen.

Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Met de opbrengst van de collecte investeert het Nationaal MS Fonds in innovatieve onderzoeken om MS te genezen.

Als u geen flyer in de bus krijgt, blijft er altijd nog de mogelijkheid over om te doneren op girorekening 5057 of door middel van een sms met STOPMS naar 4333.