Van 5 t/m 11 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. Op sociaal vlak is de schorpioen nogal terughoudend. Ze kijken altijd eerst de kat uit de boom. Als ze eenmaal iemand écht vertrouwen, dan is dat ook voor lange tijd. Ze hebben er een hekel aan als er achter hun rug over hen gepraat wordt (privacy!). In intieme relaties zijn ze zeer trouw maar ook achterdochtig. Als ze zich verraden voelen is dat de doodsteek voor een relatie.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Rond aanstaande zaterdag heb jij het nogal moeilijk. Je krijgt dan niet voor elkaar wat jij zou willen. Maar je kunt helaas geen kant op met jouw gevoel van frustratie. Rond volgende week maandag heb jij het gevoel dat je recht tegenover iemand komt te staan. Wordt dat buigen of barsten?

STIER van 21 april t/m 21 mei
Komende donderdag zit jij niet zo lekker in je vel. Het is alsof je nergens van kunt genieten. Gelukkig gaat dat in het weekend een stukje beter. Probeer vooral blij te zijn met kleine dingen! Volgende week maandag ontstaan er spanningen in een bepaalde relatie. Het lijkt erop dat ieder zijns weegs wil gaan.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Komende vrijdag ervaar jij een soort botsing met de harde realiteit. Dat drukt nogal zwaar op je gemoed. Maar je verzint iets om die realiteit te ontvluchten. Een film, een goed boek of anderszins. Vanaf volgende week dinsdag loopt jouw planeet Mercurius in schorpioen. Dat maakt het leven intenser.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Tot en met aanstaande zaterdag lopen dingen niet zo lekker. Met een enkel lichtpuntje op vrijdag als iemand jou ziet voor wie je bent. Vanaf zondag lopen jouw zaakjes wel beter en soepeler. Met een kleine dip op dinsdag. Vanaf woensdag kun jij echt spijkers met koppen slaan. Je maakt dan vaart.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande vrijdag laat jij weer eens zien hoe goed jij bent in het organiseren van zaken. Voor je gevoel heb jij alles onder controle. Daarom vind jij het des te jammer dat er op zaterdag toch het een en ander misloopt. Volgende week dinsdag voel jij helemaal met de ander mee. Dat had deze persoon nodig!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Komende vrijdag sta jij voor een moeilijke taak. Je voelt je verantwoordelijk hiervoor maar je zou willen dat je kon ‘passen’. Op zaterdag werkt dit helaas door in jouw gemoed. Je voelt je bezwaard. Vanaf volgende week dinsdag loopt jouw planeet Mercurius in schorpioen. Dat maakt alles intenser!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag voel jij je niet zo op je gemak. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het verkeerde gezelschap. Daarom omring jij je in het weekend met mensen waar je wél mee door één deur kunt. Volgende week maandag zijn er relationele strubbelingen. Jij weet daar wel een oplossing voor!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag is een moeizame dag met veel innerlijke conflicten en twijfels. En op zaterdag zit je met een dilemma dat je niet een, twee, drie op kunt lossen. Op zondag kun je dat even links laten liggen. Volgende week maandag sta je recht tegenover iemand die een totaal andere kant op wil dan jij.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande vrijdag zit jij ineens vol twijfels. Je twijfelt zelfs aan jezelf! Waarom zo onzeker, schutter? Graaf eventjes in je geheugen en je ziet meteen welke geweldige dingen jij van plan was. En nog kunt zijn. Gebruik de rust in het weekend om alles op een rij te zetten. Dan kun je op woensdag van start gaan.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag heb jij hele goede plannetjes. Maar het lukt je niet zo goed om hierover met anderen helder te communiceren. Daar baal je op zaterdag nog steeds van. Ga na wat wel goed is aan je ideeën en zet dat op de voorgrond! Volgende week woensdag is het goed om met de ander mee te leven.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag wordt jij min of meer tot ‘de spil’ gebombardeerd. Dat is niet de positie waar jij in wilt zitten. Je baalt daar dan ook enorm van. Bedenk wel dat bepaalde mensen van jou afhankelijk zijn! Volgende week dinsdag en woensdag lukt het je goed om hier je eigen draai aan te geven.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Het is goed als jij aanstaande vrijdag allerlei twijfels omzeilt en jij gewoon je gevoel volgt. Dat wijst jou toch altijd de juiste weg!? Volgende week dinsdag is een uitstekende dag om je dromen waar te maken. Haal alles uit de kast! Jouw oprechtheid hierin is voor iedereen navolgenswaardig.