Afbeelding
Foto:

Momentum Afscheidshuis opent haar deuren

GENDT - Nog ruim een week tot Momentum Afscheidshuis haar deuren opent. Na maanden van verbouwen zijn we aangekomen bij de laatste lootjes. Mireille en medewerkers van Mireille Mom Uitvaartzorg zijn hard bezig om de puntjes op de i te zetten om alles op tijd klaar te hebben voor het openingsweekend van 14/15 november.


Momentum duidt op een drempelmoment, een omslagpunt, een kantelmoment waarop een situatie kan omslaan. Het overlijden van een dierbare is zo’n moment met grote impact voor de nabestaanden.

Met de opening van Momentum Afscheidshuis komt een lang gekoesterde droom van Mireille Mom uit: een eigen plek voor opbaring van een overledene met de mogelijkheid voor condoleance en kleinschalig afscheid.

In het weekend van 14-15 november bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Momentum Afscheidshuis, Dorpstraat 12B in Gendt, met ingang aan de Burchtgraafstraat. De feestelijke opening met een hapje en een drankje kan door de huidige corona maatregelen helaas niet doorgaan. Wel willen we u de gelegenheid geven om te komen kijken. We wandelen graag met u door ons pand, met gepaste afstand en inachtneming van de RIVM regels, om de verschillende mogelijkheden te bespreken en om, met trots, het resultaat te laten zien van de transformatie van autobedrijf naar Afscheidshuis.