Afbeelding
Foto:

Erepenning Herman Caro

postuum uitgereikt

ANGEREN - Zondag 25 oktober is door de voorzitter van de Protestantse Kerk Angeren een erepenning met oorkonde uitgereikt aan Corry Caro vanwege haar vorig jaar overleden man in 2019.


Herman was dertig jaar als ouderling verbonden in de kerkenraad van de protestantse gemeente en daarnaast is hij ook nog een aantal jaren koster geweest samen met zijn vrouw. Voorzitter Henk Gerritsen sprak over de grote verbondenheid van Herman met de kerkelijke gemeente zowel in de bestuurlijke zin alsmede in de baan als koster, hij stond altijd klaar voor zijn kerkje aan de dijk.

Enkele malen per week ging Herman controleren of alles nog wel in orde was in de kerk en de post uit de bus halen en binnen te leggen, tuinieren en klussen deed hij ook geregeld zodat het niet allemaal te duur werd voor onze kerkelijke gemeente.

Ook werd er even op ingegaan dat Herman ook in het dorp zeer actief was en aan gesloten is geweest bij onder andere de Zonnebloem, ehbo, Oranjecomité en jeu de boules. "Dus een zeer vertrouwd iemand in ons dorp. Maar door zijn plotselinge overlijden op 30 september 2019 is daar een eind aangekomen."

De kerkenraad heeft gemeend om voor Herman postuum deze erepenning aan te vragen en deze dus in de dienst van 25 oktober aan te bieden aan zijn vrouw Corry.

Samen met de wens dat Corry en haar familie nog een goed leven mogen hebben en nogmaals sterkte met het verwerken van het verlies van Herman.

Afbeelding