Afbeelding
Foto:

Verpleegkundige begint eigen sneltestlocatie aan Houtakker in Bemmel

BEMMEL - Carolina Klaassen, zelfstandige verpleegkundige uit Huissen is sinds 26 Oktober een eigen Corona sneltestlocatie gestart in een kantoorpand aan de houtakker 51 in Bemmel.

Onder de vlag van ( Nexuszorg.nl ) bestrijkt zij de regio Lingewaard-Arnhem. Klaassen is al ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandige verpleegkundige in de terminale nachtzorg.

Bedrijven en particulieren kunnen bij Klaassen terecht op afspraak, 7 dagen per week van ’s ochtends tot s avonds. Ook test ze op locatie voor scholen, opvang en bedrijven hiermee onderscheid ze zich van andere testlocaties die op dit moment ook nodig zijn om aan de grote vraag te voldoen.

Klaassen : ,, Ik weet uit ervaring dat je als zzp’r inkomsten misloopt als je twee dagen moet wachten op de Corona testuitslag, en soms moet je om diverse redenen snel een testuitslag hebben. Ik voer een sneltest uit maar neem wel de tijd voor iedere cliënt”

Volgens Henk Bril, directeur GGD Midden-Gelderland , ontlasten commerciële testlocaties de GGD omdat zij een snelle voorscreening kunnen doen of mensen positief testen op Corona. Dit draagt bij aan het bestrijden van de huidige pandemie. Het is volgens hem wel belangrijk dat de test wordt afgenomen door een zorgprofessional en dat de gebruikte test van goede kwaliteit en betrouwbaar is. Positieve uitslagen moeten worden doorgegeven aan de GGD.

Wil jij binnen 15 minuten weten of jij het Coronavirus hebt? Of wilt u, als ondernemer, weten of uw medewerkers het coronavirus hebben of niet? Maak dan een afspraak via tel: 06-51706981 of mail: carolinaklaassen742@Gmail.com