Jose van Rossum krijgt een mooie herfstboeket aangeboden!
Jose van Rossum krijgt een mooie herfstboeket aangeboden! Foto: trudy Francissen

Uitslag deBol-woordzoeker

BEMMEL - De twee winnaars bij de hengelactie van stichting deBol zijn bekendgemaakt.


Op 3 en 5 oktober waren de bestuursleden van stichting deBol te vinden in het centrum van Bemmel om te 'hengelen naar stemmen' voor hun stichting bij de Rabo Clubsupportactie.

Er werden kleine pakketjes met informatie, een bloembol en een lekker chocolaadje uitgedeeld en in de informatiefolder stond een woordzoeker, die opgelost kon worden met kans op een mooi boeket bloemen. deBol ontving vele reacties met de goede oplossing: de Bol puur genieten!

Op zaterdag 31 oktober vond de trekking plaats, twee goede inzendingen wonnen een mooi boeket! De gelukkigen, de dames José van Rossum en Riet Meuwsen, kregen met een schepnetje de bloemen thuis aangeboden. Op 12 november wordt de uitslag van de Rabo Clubsupport actie bekend en deBol hoopt dat we weer veel stemmen bij elkaar gevist hebben.

In deze coronatijd liggen de activiteiten van deBol noodgedwongen stil, maar de dames van het bestuur blijven positief en zullen, als het weer mag, alle plannen voor de activiteiten voor jong en oud met heel veel plezier en enthousiasme gaan organiseren! "Blijf gezond, houdt u aan de corona maatregelen en kijk wat meer naar elkaar om! Kijk voor meer informatie op: www.debolbemmel.nl."