Gevonden

BEMMEL - Gevonden Bosch fietscomputer in de dorpstraat Bemmel ter hoogte van Kasteel Kinkelenburg.


Je kunt contact opnemen met 0481 466080

Collecte voor MS Fonds in Angeren

ANGEREN - In de week van 16 tot en met 21 november wordt er in heel Nederland gecollecteerd voor het Nationaal MS Fonds. Ook in Angeren zetten veel vrijwilligers zich in voor dit goede doel.


Multiple Sclerose (MS) is een chronische – nog niet te genezen - aandoening in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen. Het MS-Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met deze invaliderende ziekte. Het fonds financiert onderzoek naar betere behandelmethoden en uiteindelijke genezing.

Vanwege de coronacrisis gaan in Angeren minder collectanten dan in voorgaande jaren de deuren langs. Toch gaan er acht enthousiaste mensen op pad met de oranje collectebus, die voor deze keer bevestigd wordt aan een lange stok. Hiermee kan de 1,5 meter tussen collectant en gulle gever gewaarborgd blijven.
Om daarnaast nog te proberen meer geld voor dit goede doel in te zamelen, gaan er nog eens vier mensen op pad met flyers die ze in verschillende straten in brievenbussen deponeren. Op deze flyer staat een QR-code waarmee via de bankierenapp een bedrag overgemaakt kan worden.
Daarbovenop hebben diverse oud-collectanten het plan opgevat om een digitale collectebus aan te maken. Die gaan ze delen via de sociale media.

Mocht u in Angeren wonen en geen collectant, flyer of digitale collectebus treffen in de nationale collecteweek voor het MS Fonds, dan kunt u nog altijd ‘gewoon’ een bedrag overmaken op rekening van het MS Fonds: NL 23 RABO 0336 2728 39.

Namens alle MS-patiënten enorm bedankt voor uw bijdrage!