Afbeelding
Foto:

JeF’s damesmode stopt na ruim zeventien jaar

BEMMEL - In 2003 zijn wij vol enthousiasme onze winkel gestart en met hetzelfde enthousiasme zijn we ineens zeventien jaar verder. De tijd vliegt, zullen we maar zeggen. Spannend in het begin was het zeker.


Wordt onze eigen kijk op mode goed ontvangen? Wie worden onze klanten? Kunnen we ons blijvend onderscheiden en anticiperen op ontwikkelingen binnen de modebranche? We hebben zeker het gevoel dat ons dat is gelukt. Het is goed kijken, leren en vooral hard werken, ook buiten de winkeltijden. In die jaren ging zeker niet alles voor de wind. De brand bij Super de Boer in 2007 die veel schade toebracht aan de supermarkt en aangrenzende panden. Weken lang waren we gesloten en moesten we een volledig nieuwe collectie inkopen. Hartverwarmend was het medeleven vanuit tal van klanten en collega ondernemers.

Ruim een jaar later sloeg de financiële crisis toe. In 2010 werden de gevolgen hiervan duidelijk voelbaar. Toch wisten we ons hier goed doorheen te slaan. In de periode die daarop volgde begon de online verkoop door grote bedrijven een steeds belangrijkere rol te spelen. Een ontwikkeling die het voor fysieke winkels steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden.

En toen was er… corona. Een afschuwelijk virus wat velen van ons diep heeft geraakt of nog zal raken. Een onzekere tijd voor iedereen in tal van zaken. Naast het grote verdriet voor velen, zal het economisch gezien grote impact gaan hebben voor onze samenleving de komende jaren. Dit, in combinatie met de uitbreidingsplannen van de Jumbo, heeft ons doen besluiten onze winkel per 24 januari 2021 te sluiten. Dit valt ons zwaar, maar het is niet anders.

Lieve klanten bedankt voor het vertrouwen wat jullie al die jaren in ons hebben gehad. Zonder jullie hadden we dit zeker niet kunnen neerzetten.

Om onze winkel zoveel mogelijk leeg te krijgen zullen wij per direct de opruiming starten. U bent van harte welkom. Denkt u er ook aan eventuele cadeaubonnen, tegoedbonnen en gespaarde punten tijdig te verzilveren.

Voor opruimingsacties voor de komende periode volg ons via facebook en Instagrampagina of loop gewoon even gezellig binnen. U kunt ook een afspraak maken als u liever op maandag of op een avond wilt shoppen (0481 356596 email: info@jefs.nl). Bedankt!