Voorbeeld inspiratie onderzoek
Voorbeeld inspiratie onderzoek Rianne

Samen onderzoek Sportdorp Doornenburg!

DOORNENBURG - Zoals jullie weten loopt het onderzoek van Sportdorp Doornenburg nu al een tijdje. In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen doet Sportdorp Doornenburg onderzoek naar de beweegbehoefte van de bewoners van Doornenburg. Hierbij zijn inspiratieboeken verspreid.


De boeken liggen ook op diverse plaatsen in het dorp, onder andere bij: het Ontmoetingscentrum, Fysio Lingewaard, Kapsalon Marinon, Kapsalon Willeke, dagbesteding Hofstede en bij het Eethuis Doornenburg. Wij zijn super blij dat deze organisaties ons helpen om dit onderzoek te kunnen realiseren en willen ze dan ook van harte bedanken! Onderaan dit artikel is een aantal inspirerende foto’s weergegeven. Wellicht kunnen deze een bijdrage leveren aan ieders creativiteit voor de invulling van de inspiratieboeken van dit onderzoek.


"Helaas loopt door corona het onderzoek wat stroever. Maar wij zien zeker kansen om ook via het online platform het onderzoek te promoten, om zo nog meer respons te creëren. Het platform dat gebruikt wordt is de volgende site: www.sportdorpdoornenburg.nl. Neem gerust een kijkje op de site als u nog geen boek in handen heeft gehad. Zo kunt u eenvoudig een bijdrage leveren. Want uw mening en bijdrage is ook van belang! U helpt toch ook mee!"

Voorbeeld inspiratie onderzoek