Afbeelding
Foto:

Boerderij De Lande en Welner Maaltijden slaan handen ineen tijdens coronaperiode

HUISSEN - “Ook in deze moeilijke tijden blijft de horeca mensen verwarmen”, zegt Rubén Arcos Schuurs, eigenaar van Pannenkoekenrestaurant Boerderij De Lande in Huissen. “De lekkerste afhaal- en bezorginitiatieven zie je elke dag voorbijkomen. Het mooie hiervan is dat iedereen nu in principe elke dag thuis kan ‘uiteten’.


Corona heeft een enorme kwalitatieve verbreding gebracht in het ‘thuis uiteten’. Er is nu echt voor ieder wat wils en elke ondernemer legt er zijn hart en ziel in. Dat is mooi om te zien in deze toch al moeilijke tijd”, vervolgt Rubén.

Ook bij Boerderij De Lande kan men sinds de horecasluiting afhalen. “Als je zin hebt in een lekkere verse pannenkoek, dan moet je toch echt bij ons zijn. Een pannenkoek kan je niet op elke hoek afhalen, maar wij zien dat mensen bijna altijd een combinatiebestelling plaatsen voor het hele gezin. Ze bestellen dan niet alleen pannenkoeken, maar bijvoorbeeld ook spare-ribs of iets anders. Dit bracht ons dan ook op het idee om met Welner Maaltijden samen te gaan werken.”


“Welner maaltijden zijn vers bereide maaltijden. Onze maaltijden worden enkel gemaakt van lokale producten”, vertelt Roy Tinneveld van Welner Maaltijden. Pure, eerlijke en verse producten, bijna uit je eigen achtertuin. Het vakmanschap, de passie en de aandacht van de boeren geeft onze gerechten kwaliteit en smaak! Wij zorgen elke week voor negen nieuwe maaltijden, die binnen vijf minuten op tafel staan. De hele productie vindt plaats bij ons in Gendt’’, aldus Roy.


Twee zielen, één gedachte waarbij gemak de mens dient. Roy en Ruben hadden op een gegeven moment hetzelfde idee; waarom bieden wij mensen niet de mogelijkheid om gelijk een kant-en-klare maaltijd bij Boerderij De Lande mee te bestellen? Dit als aanvulling op de bestelling of alvast voor de volgende dag? “Wij beginnen met drie verschillende Welner versmaaltijden die men vanaf deze week bij Boerderij De Lande, naast de reguliere afhaal, direct mee kan bestellen. Afhankelijk van de behoefte, kunnen wij de diversiteit in de toekomst verder uitbreiden”, sluiten beide heren af.