Afbeelding
Foto:

Modieuze nagels bij uw DA-drogist

BEMMEL - Uw handen zeggen veel over u, het is uw visitekaartje. Mooie nagels is een teken van goede gezondheid.


Sopolish gellak van Pronails is een unieke salonbehandeling die gegarandeerd langdurig perfect gelakte nagels geeft gedurende veertien dagen. Dit product geeft extra sterkte aan de nagel en een blijvende glans. De specialiste brengt de Sopolish aan zoals een nagellak, onder een led-lamp hardt de polish zeer snel uit. De Sopolisch wordt makkelijk en snel verwijderd dankzij het Peel-off of Soak-off systeem. Dus zonder frezen of vijlen met volledig respect voor de natuurlijke nagel. Het is dus totaal anders dan acryl-nagels.

Zelfs voor moeilijke nagels zoals broze, gegroefde of zwakke nagels waarmee een gellak moeilijk te behouden is biedt Sopolish een oplossing. Dankzij de Sopolish-structure base kunt u genieten van een mooie Sopolish-kleur op een prachtig gevormde nagel.

Nagels en handen hebben 'voeding' nodig om weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. Alle Pronails-producten zijn vrij van parabenen en kleurstoffen en bevatten eveneens geen ingrediƫnten van dierlijke oorsprong. Ze dragen de naam Pro Nature omdat de actieve bestanddelen gegarandeerd natuurlijk zijn.

Dankzij Sopolish is het verzorgen van je handen een groot plezier! Kies de kleur die bij jouw stemming past of ga voor een tint die perfect is afgestemd op een bepaalde gelegenheid.

Een Sopolish lakbehandeling kost 27.50 euro, vanzelfsprekend werken wij op afspraak. Bel gerust of kom langs bij DA-drogisterij Van Appeldoorn in Bemmel. 0481 450267.