Verloren

BEMMEL - Verloren: Calvin Klein dames horloge-armband met gladde massieve metalen band op dinsdag 10-11-2020 tussen 10.15-11.30 uur. In het centrum van Bemmel of in de buurt van parkeerplaats Tuinlaan-Ploeglaan Bemmel.


Mijn auto stond in het centrum geparkeerd in de Dorpsstraat Bemmel tegenover Buiting, via de promenade ben ik naar de Jumbo en Coop gelopen. Daarna heb ik de auto verplaatst naar het parkeerterrein bij AH aan de kant van de Hema en ben ik bij Albert Heijn geweest. Het zou fijn zijn als de eerlijke vinder contact opneemt met Hét Gemeente Nieuws: 0481 464770


Afhaalpunt Lingewaard

LINGEWAARD - Op maandag 23 november kunnen inwoners van Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur weer een lekkere maaltijd afhalen, geheel bereid door vrijwilligers.


Het afhaaladres is Cuperstraat 9 in Bemmel, de prijs van het menu is vijf euro. Gevraagd wordt zelf vier afsluitbare bakjes en gepast geld mee te brengen. "Wilt u ook genieten van zo’n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van tevoren even aanmelden via het SWL Meldpunt. Aanmelden kan op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 088 2552555."

‘Afhaalpunt Lingewaard’ is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.

Oud papier weer op zaterdag!

DOORNENBURG – Op zaterdag 21 november halen leden van de harmonie Sint- Caecilia in Doornenburg vanaf 8:30 uur het oud papier weer op bij uw op.


Alle inwoners van Doornenburg worden verzocht het papier tijdig en goed verpakt aan de straat te zetten.