Sinterklaasknutselwedstrijd Beleef Bemmel

BEMMEL - Dit jaar kan Sinterklaas de kinderen van Bemmel helaas niet bezoeken. De ondernemersvereniging Beleef Bemmel en de Sinterklaascommissie hebben toch iets bedacht voor de kinderen.


"Wij vragen aan alle kinderen van de basisscholen in Bemmel en omgeving om zelf een knutselwerkje of een mooie tekening te maken. Deze kunnen dan ingeleverd worden, vanaf 21 november, bij de Sinterklaasetalage bij de winkel van Van Dinteren. Hier komt een brievenbus voor de tekeningen, de knutselwerkjes kunnen worden afgegeven bij leden van de Sinterklaascommissie, die daar dan aanwezig zijn. Dit kan op zaterdagmiddag 21 november, woensdagmiddag 25 november, zaterdagmiddag 28 november en woensdagmiddag 2 december, van 14.00 tot 16.00 uur."

Vermeld duidelijk jouw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres, de naam van je school en je leeftijd. Bij de knutselwerkjes kan dat op de achterkant. Bij het inleveren van de knutselwerkjes en de tekeningen krijg je een lekkere verrassing.

Uit de tekeningen en knutselwerkjes worden prijswinnaars gekozen. De prijswinnaars krijgen van ons bericht wanneer en waar je de prijs kunt ophalen. Verder gaan wij het centrum van Bemmel, weer mooi versieren met ballonnen en vlaggetjes.

Voor meer informatie kun je terecht bij Johan van Schaijk, telefoon 06 13200732."