Twintig jaar Bloemsierkunst De Gent...

GENDT – "30 november 2000… openden wij, Vera en Yvon, 21 en 23 jaar jong, de deuren van Bloemsierkunst De Gent aan de Dorpstraat 26 in Gendt. Met enthousiasme werd gehoor gegeven aan de wens van Gendt, een bloemenwinkel met een ruime keus aan verse snijbloemen."


"Gendt en omliggende dorpen gaf ons dan ook een warm onthaal. In de afgelopen twintig jaar groeide de bloemenwinkel uit tot een bloeiende en florerende winkel. In 2003 kwam de eerste medewerkster in dienst: Lucy van Moerkerk kwam de zussen ondersteunen en stond ze bij met raad en daad. Nu, twintig jaar later, is Lucy nog steeds een vertrouwd gezicht in de winkel en hebben de zussen een fijn team van vakkundige en enthousiaste medewerkers verzameld waar ze trots op zijn!"


"Lucy, Verie, Daphne, Wendy, Tonny en Puck voelen goed aan wat de klant wil en beoefenen hun vak met passie! Maar ook de vele handjes achter de schermen en op privégebied hebben er aan bijgedragen dat wij er twintig jaar vol voor hebben kunnen gaan!

In twintig jaar gebeurt er veel, en persoonlijke situaties veranderen, daarom is het moment gekomen waarop wij de keuze hebben gemaakt om te stoppen met dit bloemenavontuur."

"Hoe dit einde er precies uit gaat zien is vooralsnog onduidelijk. We zoeken nu eerst naar een koper die onze winkel wil voortzetten. Dat is de mooiste oplossing voor onze medewerkers en voor al onze klanten. Vinden we die niet dan zullen we zelf de winkel sluiten. Tot eind maart is de winkel nog geopend en kunt u alle cadeaubonnen gewoon bij ons inwisselen.
Zodra er meer duidelijkheid is houden wij u graag op de hoogte in deze krant en via social media."