Optreden Harlingen. (foto: Yvonne van den Hoorn)
Optreden Harlingen. (foto: Yvonne van den Hoorn) Foto: Yvonne van den Hoorn

Zeemanskoor Schip Ahoy

LINGEWAARD - Zeemanskoor Schip Ahoy bedankt zijn fans voor de vele stemmen die wij via de Rabo ClubSupport hebben ontvangen.


"Wij hopen dat we snel weer van ons mogen laten horen. Namens de bemanning van Schip Ahoy bedankt!"

Ruilboekenkast Doornenburg

DOORNENBURG - "Dankzij Lingewaard Doet en alle mensen die de cheque aan dit project gedoneerd hebben, hebben we een ruilboekenkast kunnen realiseren bij Zorgvoorziening Merlijn."


Naast dat lezen goed is voor mensen van alle leeftijden, genieten de bewoners van Merlijn ook van meer bedrijvigheid bij het gebouw. Ook kinderen zijn welkom om een boek te halen/ruilen. Op de onderste schap liggen de kinderboeken. Kinderboeken hebben we nog niet zo veel, dus deze zijn nog zeer welkom in de boekenkast! De boekenkast staat voor in de tuin bij Zorgvoorziening Merlijn in Doornenburg.

Ruilwinkel Goed Spul in Gendt weer open

GENDT - Na een korte sluiting vanwege aangescherpte coronamaatregelen, is Goed Spul sinds dinsdag 24 november weer open en kan men er weer terecht.


Op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur. Wel verplicht mondkapjes op en afstand houden. Er zijn leuke spullen voor sint en kerst te ruilen. "We zien u weer allemaal graag op onze nieuwe locatie bij het voormalig gemeentehuis, ingang aan het Kloosterpad."