Afbeelding
Foto:

Start kerstbomenverkoop

bij Tuincentrum De Pas

GENDT - Vanaf 27 november start de kerstbomenverkoop bij Tuincentrum De Pas, De behoefte om het thuis extra gezellig te maken neemt juist in deze tijden toe. Nog eerder dan andere jaren worden huiskamers aangekleed met warme lichtjes en sfeervolle decoraties in aanloop naar de kerstdagen. Een echte, heerlijk geurende kerstboom kan dan natuurlijk niet ontbreken!


Voor veel families in de regio is het een jaarlijks terugkerend ritueel; een prachtige kerstboom uitzoeken bij Tuincentrum De Pas. Niet alleen omdat het aanbod in verschillende maten kerstbomen er ruim is, maar ook omdat de keuze in verschillende soorten Nordman/Zilversparren erg divers is. En dit jaar bieden eigenaren Sabine en Vincent u nog een extra reden om langs te komen; Tuincentrum de Pas biedt dit jaar liefst vijftig procent korting op heel veel producten! Achterin de winkel vindt u een grote verzameling potten, manden, decoratie- en kerstartikelen die voor de helft van de prijs over de toonbank gaan omdat de winkel verbouwd gaat worden.

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om rustig te winkelen is De Pas ook op zondag 29 november, zondag 6 december en zondag 13 december geopend. Zo wordt het bezoekersaantal verspreid en kan er rekening worden gehouden met de geldende coronamaatregelen. Op deze extra koopzondagen bent u van harte welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk staat er dan een lekker kopje koffie met iets lekkers voor u klaar. Maandag vanaf 13.00 uur geopend en van dinsdag - zaterdag 9.00 - 17.00 uur.

Tuincentrum De Pas is gevestigd aan de Angerensestraat 46 in Gendt, met gratis ruime parkeergelegenheid pal voor de deur. www.tuincentrumdepas.nl. T: 0481 421648.