Afbeelding
Foto:

Gerard en Liesbeth Tap

nemen nu tijd om te genieten

BEMMEL - Na meer dan vijftig jaar in de garage te hebben gewerkt voor zelfs de kinderen van zijn klanten, vindt Gerard Tap van Autoservice Bemmel het mooi geweest. Samen met zijn vrouw Liesbeth runde hij jarenlang het tankstation en de garage. Nu is het tijd voor andere dingen.


Liesbeth en Gerard hebben vooral in de begintijd heel hard gewerkt: “We werkten wel zeventig tot tachtig uur in de week! Want de pomp alleen al was van zeven uur ’s morgens tot acht uur ’s avonds open. En dan hadden we er ook nog een winkel en een garage bij. Dat hebben we toch maar mooi gefikst, met ook de zorg voor onze drie kinderen!” lacht Liesbeth.


Zoete inval

Liesbeth: “Het was hier echt de zoete inval: klanten en vertegenwoordigers hebben aan deze keuken tafel gezeten. De keuken was dan ook een spil tussen de winkel en garage. We gingen maar eens per jaar, twee weken naar Zeeland, op vakantie en daar waren we heel tevreden mee. Pas toen de winkel en de pomp dicht gingen, merkten we wat vrije tijd was. Inmiddels hebben we al wat meer van de wereld gezien.”

Gerard: “Door corona hebben we kunnen proeven van nog meer vrije tijd. Toen alles ineens minder werd, had ik tijd om te klussen en te wandelen. En dat was best wel eens fijn. Nu hebben we de knoop doorgehakt: we gaan stoppen met de garage en we gaan lekker genieten samen met onze (klein)kinderen.”

"Graag willen wij dan ook al onze klanten en relaties bedanken, voor de jarenlange prettige samenwerking, en wensen iedereen een gezond leven toe."