Afbeelding
Foto:

Heropening Rouwhuiskamer Tumulus: van tabaksfabriek naar fraaie huiskamer

HUISSEN - In het centrum van Huissen, aan de Weverstraat, is er de afgelopen weken flink verbouwd aan de Rouwhuiskamer van Tumulus Uitvaart. De huiskamer is nu lichter, hoger en heeft een mooie tuin gekregen. Op 12 en 13 december bent u van harte welkom om op een veilige manier door ons verbouwde pand te lopen.

De tabaksfabriek, gebouwd rond 1870 aan de Weverstraat is sinds 2005 een fijne huiskamer voor nabestaanden. Een concept dat je in deze vorm niet veel tegenkomt in Nederland. Als het niet wenselijk of mogelijk is om uw overleden dierbare thuis op te baren, biedt de Rouwhuiskamer in de week voorafgaand aan de uitvaart een fijne huiselijke plek hiervoor. U krijgt de sleutel van de smaakvolle huiskamer waar een kachel, een intieme tuin, een bibliotheekkastje en een piano een troostende omgeving bieden. In een hectische week waarin het verdriet groot is, kunt u in de huiskamer gezamenlijk vorm geven aan het definitieve afscheid.

In de Rouwhuiskamer is het ook mogelijk om een kleinschalige afscheidsceremonie te organiseren. Een behoefte die er is, zeker in deze tijd waar een uitvaart kleinschaliger en intiemer is.

De heropening van de sfeervolle huiskamer past in de manier waarop uitvaartondernemer Cunera Schaapveld u ondersteunt bij het organiseren van een persoonlijk, warme uitvaart. Samen met u maakt Tumulus ieder afscheid bijzonder.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 12 en zondag 13 december tussen 11.00 en 16.00 uur een wandeling te maken door onze huiskamer en tuin.