Afbeelding
Foto:

De Klok tikt door

dankzij afhaalmenu Bij Cas

GENDT - De tweede horecasluiting heeft ook De Klok Horeca Gendt, en daarbij het nieuwe restaurant Bij Cas, hard geraakt. Waar in de vorige sluitingsperiode de borrelplanken en speciaalbierpakketten wat leven in de brouwerij brachten voor De Klok, is er deze periode voor gekozen om flink uit te pakken met eten vanuit restaurant Bij Cas.


Het huidige afhaalassortiment is heel divers, naast borrelboxen worden nu ook heerlijke Bourgondische stamppotten en ambachtelijke soepen aangeboden, die gemaakt zijn om thuis op te warmen. Daarnaast zijn er maaltijdboxen te bestellen voor directe consumptie. Verder bestaat het assortiment uit wijnen, bierpakketten, feestpakketten en cadeaubonnen.

Voor het heerlijk avondje van Sinterklaas is er zelfs een geSintsbox samengesteld, heerlijk samen smullen met jong en oud. Daarnaast worden er voor de kerstdagen diverse bijgerechten samengesteld. Deze zijn niet alleen ideaal als bijgerecht, maar kunnen ook als een volledige tapaskerstmaaltijd worden opgediend.

Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan wildbouillon met seizoensgroente, ambachtelijke salades, wraps, Spaanse gehaktballetjes met chorizo, groentecouscous met gamba’s en veel meer lekkers.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website van De Klok / Bij Cas, www.bijcasgendt.nl.