Afbeelding
Foto:

Vijfentwintig jaar 'Echt Hema'

BEMMEL - Dinsdag 1 december is het een feestelijke dag bij de Hema in Bemmel. Op die dag werkt Laura Ponsioen- Wieland precies 25 jaar bij de Hema. Werken is eigenlijk niet het goede woord, want Laura werkt niet alleen bij de Hema, ze is gewoon 'Echt Hema'.


Op 1 december 1995 is Laura gestart bij Hema Huissen, toen nog gevestigd in de Langestraat. Laura is begonnen als winkelmedewerkster, maar heeft zich in de afgelopen jaren via allerlei opleidingen opgewerkt tot teamleider. Deze kans kreeg ze toen, franchisenemer Jean Paul de Winter, ruim acht jaar geleden een tweede Hema-filiaal in Bemmel opende. Vanaf het begin voelde dit helemaal als haar winkel. Samen met alle collega’s probeert Laura er iedere dag weer een feestje van te maken.

Inmiddels is Hema ook niet meer weg te denken in het centrum van Bemmel en is het een winkel waar in alle opzichten de klant centraal staat. Laura is samen met haar team enorm gemotiveerde om de klanten zo goed als mogelijk te helpen. Uit de hele regio komen klanten naar Hema Bemmel en voor iedereen staat Laura met een glimlach klaar (zelfs achter het mondkapje).

Hoewel door de corona-maatregelen een feestje helaas niet haalbaar is, zal Laura 1 december zeker in het zonnetje worden gezet. Mocht u dinsdag 1 december bij de Hema-vestiging in Bemmel komen, dan weet u dat het feest is. "Wij feliciteren Laura van harte met deze mijlpaal en wensen haar nog veel gezonde en fijne 'Echt Hema'-jaren toe."